Hvorfor skal jeg oprette en pinkode, når jeg logger ind i Assist?

Vi har opdateret Assist (version 2.3.5), så varigheden af dit login bliver forlænget. Det betyder, du først bliver logget ud af Assist efter 30 dage - og ikke efter 10 timer, som du tidligere er blevet.

I stedet skal du fremover bruge en firecifret valgfri pinkode til at åbne Assist, hvis enheden går i dvale, eller Assist har været lukket ned. Første gang du logger på Assist efter opdateringen, bliver du derfor bedt om at oprette pinkoden, inden du kan benytte Assist - med mindre du allerede har oprettet en pinkode.

Formålet med pinkoden er at øge sikkerheden og beskytte personfølsomme oplysninger.

Læs mere om Log ind i Assist