Hvorfor må jeg opprette en PIN-kode når jeg logger inn i Assist?

Vi har oppdatert Assist (version 2.3.5), slik at varigheten av innloggingen din blir forlenget. Det betyr at du først blir logget ut av Assist etter 30 dager - og ikke etter 10 timer, som du tidligere har blitt.

I stedet må du fremover bruke en firesifret valgfri PIN-kode til å åpne Assist, hvis enheten går i dvale eller Assist har vært slukket. Den første gangen du logger på Assist etter oppdateringen blir du derfor bedt om å opprette PIN-koden før du kan benytte Assist - med mindre du allerede har opprettet en PIN-kode.

Formålet med PIN-koden er å øke sikkerheten og beskytte personfølsomme opplysninger

Les mer om Innlogging i Assist.