Hvad er Poster?

Poster er en digital plakatskærm, der formidler indhold til bibliotekets brugere. Det kan være alt fra events, nyheder, forfatterportrætter, bibliotekets digitale tilbud eller stemningsbilleder til månedens tema.

Med hjælp fra skabelonerne i redaktionsværktøjet Hubber, er det nemt at indsætte bogforsider, billeder, video og tekst. Værktøjet omdanner automatisk indholdet til grafisk flotte plakater. Du kan også lave dine egne plakater og indsætte dem.
Læs mere om opsætning af Poster her

Poster til dit bibliotek?

Hvis du ønsker at høre mere om Poster til dit bibliotek, er du meget velkommen til at skrive til sales@redia.dk eller ringe på +45 70 20 11 30.