Hvad er Butler Søg?

Butler Søg er en søgeskærm, der kan placeres rundt omkring på biblioteket, så brugerne har let adgang til selv at søge blandt bibliotekets materialer - og bibliotekets personale kan lave materialeopslag uden at skulle bruge skranken.

Butler Søg har mange af de samme funktioner som selvbetjeningsautomaten Butler. Ud over at søge efter materialer kan brugerne få et overblik over deres lån, reserveringer og mellemværende.

Butler Søg-funktioner:

Butler Søg har flere funktioner, du kan vælge mellem.

• Søg  blandt bibliotekets materialer
  • Materialevisning viser materialets detaljer og muligheder
  • Min Side for at se oversigt over lån, reserveringer og mellemværender
  • Huskeliste over materialer, som brugeren har fundet interessant
  • Opret låner for at oprette sig som låner i bibliotekssystemet
  • Praktisk information til at give brugerne relevante oplysninger.

Vær opmærksom på, at nogle af funktionerne kræver forskellige integrationer og måske derfor ikke er mulige at sætte op til dit bibliotek.

Læs mere om opsætningen af Butler Søg.

Lignende produkter

Læs mere om selvbetjeningsautomaten Butler

Vil du have Butler Søg til dit Bibliotek?

Hvis du vil høre mere om  Butler Søg til dit bibliotek, er du meget velkommen til at skrive til sales@redia.dk eller ringe til os på +45 70 20 11 30.