Hva er Butler Søk?

Butler Søk er en søkeskjerm som kan plasseres rundt omkring på biblioteket, der brukerne har lett adgang til å søke blant bibliotekets materialer selv - og bibliotekets personale kan gjøre oppslag i materialet uten å måtte bruke skranken.

Butler Søk har mange av de samme funksjonene som selvbetjeningsautomaten Butler. I tillegg til å søke etter materialer kan brukerne få en oversikt over deres lån, reserveringer og purringer.

Butler Søk-funksjoner

Butler Søk har flere funksjoner som du kan velge mellom:

Vær oppmerksom på at noen av funksjonene krever forskjellige integrasjoner og derfor kanskje ikke er mulige å sette opp til ditt bibliotek.

Les mer om oppsett av Butler Søk.

Vil du ha Butler Søk til ditt Bibliotek?

Hvis du vil høre mer om  Butler Søk til ditt bibliotek, er du hjertelig velkommen til å skrive til sales@redia.dk eller ringe til oss på +45 70 20 11 30.