1. Forside
  2. Biblioteket-appen
  3. Markedsføring: Digitalt materiale

Smart Banner til website

Guide til opsætning af Smart Banner

Modulet tilføjer et lille banner, som indlæses, når brugeren tilgår bibliotekets website i en browser på sin mobile enhed. Banneret opfordrer til at hente appen.

Aktivering - redaktør biblioteker:

Modulet er installeret, men ikke aktiveret fra DDB-CMS release 28. For at få det aktiveret, skal I henvende jer til Det Digitale Folkebibliotek, og bede dem om at aktivere modulet: 'Ding App Smartbanner'.

Ved henvendelse til Det Digitale Folkebibliotek, vælg: 'Spørg om funktionalitet eller teknik' og 'DDBCMS' som produkt.

Aktivering - webmaster biblioteker:

Modulet er installeret, men ikke aktiveret fra DDB-CMS release 28. For at aktivere modulet går I ind på /admin/modules og finder 'Ding App Smartbanner' og aktiverer det.

Når modulet er aktiveret:

Det er ikke nødvendigt at foretage sig mere, hvis man ikke vil ændre på standardindstillingerne. Smart banneret vil nu være synligt for jeres brugere på mobile enheder.

Indstillinger, der kan ændres

Hvis man vil justere på noget, kan man gå til 'Indstillinger' - 'Smart banner' (admin/config/smartbanner/settings) - 'Base Settings'.

• Days hidden 1: Hvor mange dage, skal der gå, til banneret vises igen efter tryk på krydset.
    Standard er 15 dage.
  • Days hidden 2: Hvor mange dage, skal der gå, til banneret vises igen efter tryk på 'Vis'/'Åbn'/'View'.
    Standard er 90 dage.
  • Button value: Her kan du ændre teksten på knappen i banneret.
    Standard er 'View'.
  • Resten bør ikke ændres ved.