Plakat - Video

Overskrift: Denne overskrift er til intern brug og vil ikke blive vist på plakaten.

Video: Vælg video i mp4-format.

OBS: Datamængden bør holdes under 100 Mb. Filen kan ikke være et eksternt link (f.eks. fra youtube eller vimeo).

Baggrundsfarve: Vælg en baggrundsfarve i form af hex-farvekoder. Find inspiration på siden her eller søg på andre hex-farvekoder på nettet.

Udfyld ramme: Som standard vises hele videobilledet. Vælges 'udfyld ramme', skaleres videoen op så den udfylder hele rammen. Vær opmærksom på, at man risikerer at store dele af videobilledet kan være uden for rammen. Ved de to eksempler nedenfor er ‘udfyld ramme’-funktionen valgt ved eksemplet i højformat og fravalgt i eksemplet i bredformat.

Vis blurred baggrund: Hvis videooptagelsen ikke passer til plakatformatet som ved eksemplet i højformat, kan du vælge at udfylde baggrunden med en blurred udgave af videoen.

Format: Kan bruges på både vertikale og horisontale skærme.

Husk at lægge indholdselementet i relevante kanaler i højre spalte under bjælken “Kanaler”. Hvis indholdet ikke placeres i en kanal, vises indholdet ikke på den digitale skærm.

Tjek at datoen i kalenderen stemmer overens med hvornår I ønsker at indholdet skal vises fra og til. Gem og udgiv plakaten.

Video