Plakat - Info

"Plakat - Info" kan I bruge til at lave jeres helt egne plakater, da der er stor redigeringsfrihed.

Overskrift: Tilføj overskrift til brug på plakaten. Indsætter du en længere overskrift på flere linjer, ændrer Hubber de forskellige skalastørrelser for linjerne.

Underoverskrift: Tilføj underoverskrift til brug på plakaten.

Billede: Tilføj det billede, der skal vises på plakaten. Vælg et billede fra ”Mediearkivet” eller upload et nyt billede til ”Mediearkivet”. Indsættes der ikke et billede, skal der vælges en baggrundsfarve.

Vis kun billede: Markeres denne boks, vises kun billede og ingen tekst på plakaten.

Tekstfarve: Vælg mellem ”Mørk” og “Lys” tekstfarve.

Baggrundsfarve: Vælg baggrundsfarve, hvis der ikke er indsat et billede. Indsæt hex-farvekode til brug på plakatens baggrund. Standard er lysegrå. Find inspiration på siden her eller søg på andre hex-farvekoder på nettet.

Varighed (sekunder): Angiv varighed i sekunder, >10 sek.

Format: kan bruges på både vertikale og horisontale skærme.

Husk at lægge indholdselementet i relevante kanaler i højre spalte under bjælken “Kanaler”. Hvis indholdet ikke placeres i en kanal, vises indholdet ikke på den digitale skærm.

Tjek at datoen i kalenderen stemmer overens med hvornår I ønsker at indholdet skal vises fra og til. Gem og udgiv plakaten.

Info