Plakat - Eventkalender

“Plakat - Eventkalender” er en plakat på lige fod med alle andre plakater. Det særlige ved eventkalenderen er, at dens indhold består af andre plakatelementer - nemlig events.

Overskrift: Den øverste overskrift er kun til intern brug. Den vil ikke blive vist på selve plakaten.

Kalenderens overskrift: Vises øverst som overskrift for hele kalenderen. I vores eksempel (på billedet) er det “Kryds i kalenderen”.

Typografi: Sætter du flueben ud for børnetypografi ændres plakatens udseende til et børnevenligt udtryk.

Antal pr. visning: Plakaten viser en kalenderoversigt med de enkelte events fra din kanal. Hvert event foldes ud ét efter ét med uddybende beskrivelse og tilhørende billede - men du kan selv justere, hvor mange events plakaten skal folde ud ad gangen. Har du f.eks. 9 events i kalenderen, kan det være smart at folde de 3 første ud. Herefter skifter skærmen til en ny plakat f.eks. “Plakat - Børn“. Næste gang din “Plakat - Eventkalender“ dukker op på skærmen er det de 3 næste events i kalenderoversigten, der foldes ud osv.

Som standard viser plakaten 3 udfoldede events ad gangen.

 

Event-kanaler: Hvis du har fulgt manualen for “Plakat - Event“ har du allerede oprettet og samlet events under en eller flere kanaler. Brug søgefeltet til at finde din event-kanal og tilføj den til eventkalenderen. Du kan altid gå ind i kanalen og redigere, fjerne eller tilføje events. Det er muligt at tilføje flere kanaler til samme “Plakat - Eventkalender“, men vær opmærksom på, at alle events i kalenderen bliver præsenteret med det samme udseende.

Farver: Vi kan tilpasse farverne efter jeres ønske så de passer til det enkelte biblioteks visuelle identitet.

Hvis du har gemt kanalen for dine events under et galleri, kan du nu se et preview af plakaten i højre side. Husk at vælge det galleri, du har gemt event-kanalen under.

Placer arrangementer mellem det andet indhold på den digitale plakat: 

Hvis du gerne vil vise din eventkalender blandt de andre plakater på skærmen, tilføjer du din “Plakat - Eventkalender” på linjen over indhold i kanalen (find den evt. ved hjælp af søgefunktionen). 

Eventkalender

Du kan selv bestemme rækkefølgen for plakaterne i din kanal. Du kan trække plakaterne rundt med musen.

Børnelayout

Børnelayout

Har I brug for hjælp, kan I oprette en supportsag her, eller ringe til +45 70 20 11 30