Plakat - Digitale tilbud

"Plakat - Digitale tilbud" viser bibliotekets digitale tilbud og services. Plakaten består af i alt 5 slides, der gennemgår de enkelte steps ved en søgning i bibliotekets digitale tilbud.

Digitale tilbud

Overskrift: Denne overskrift er kun til intern brug og vil ikke blive vist på plakaten.

Opsætning: Indsæt en overskrift for det plakaten præsenterer. Standard er “Digitiale tilbud”.

Underoverskrift: Placeres under overskriften, men i større skala.

Kategorier: Angiv mindst 5 (gerne 6 kategorier) i listen. F.eks. e-bøger, podcasts osv. Du kan flytte rundt med kategorierne ved hjælp af pilene. I animationen vil plakaten udvælge den femte kategori.

Digitale tilbud: Plakaten vælger én af de ovenstående kategorier. Angiv bibliotekets tilbud inden for den valgte kategori.

Søgetekst: Skriv et eksempel på en søgning under den valgte kategori og service.

Søgeresultat: Indsæt et resultat, der matcher søgeteksten.

Database icon: Brug ikonet fra den database/service søgningen anvender. Vælg et billede fra ”Mediearkivet” eller upload et nyt billede til ”Mediearkivet”. Min. 300x300.

Payoff tekst: Indsæt en afsluttende bemærkning om de digitale tilbud.

Payoff url: Henvis med link, til der hvor brugerne kan finde de digitale tilbud.

Digitale tilbud2