Plakat - Børn

Overskrift: Tilføj den tekst, der skal vises på plakaten med børnebogstaverne – max. er 100 tegn. Bogstaverne skaleres afhængig af mængden af tegn. Bogstaverne vises i nye farver, hver gang plakaten loades.

Medie(r): Her tilføjes det billede, der skal vises på plakaten. Vælg et billede fra ”Mediearkivet” eller upload et nyt billede til ”Mediearkivet”. Min. 580x760/760x580.

Underoverskrift: Max. 75 tegn inkl. mellemrum.

Sidefod: Tilføj evt. materialets placering på biblioteket.

Søgestreng: Indsæt den søgestreng, der viser de bogforsider, I ønsker, skal vises på plakaten.

Hvis man bruger søgestrengs-funktionen, så ignoreres manuelt indsatte medier. Hubber loader medier via den angivne søgestreng og viser op til 5 stk.

Varighed (sekunder): Angiv varighed i sekunder, >10 sek.

Børn