Opsætning af MobilePay

Hvordan virker MobilePay-funktionen?

Hvis biblioteket er tilmeldt MobilePay-funktionen, kan bibliotekets brugere betale deres mellemværender gennem appen. Dette gøres ved at trykke på knappen "Betal med MobilePay" under "Mellemværender"-fanen på "Min side". Hele beløbet betales på én gang.

Gennem MobilePay Online-integration, kan Biblioteket-appen skifte direkte over til MobilePay-appen, med oplysninger om beløb og modtager udfyldt. Det eneste, brugeren skal gøre, er at skrive sin MobilePay-kode og swipe. Efter betalingen er gennemført, vil brugeren automatisk blive sendt tilbage til Biblioteket-appen.

Læs mere om MobilePay-funktionen

Læs også FAQ: Hvorfor reserveres beløbet i MobilePay?

Tilmeld MobilePay

For at tilmelde jer MobilePay-funktionen, skal I udfylde det i formularen som I får tilsendt i forbindelse med køb af MobilePay eller All-in-One pakken.