Opsætning af Kø+

I forbindelse med opsætning af Kø+ har vi brug for information fra jeres bibliotek. Informationerne indtastes i det skema, I får tilsendt ved køb af Kø+.

Antal proces-dage ved reserveringer på pause

Den enkelte kommune kan fastsætte et antal dage fra dags dato, hvor brugeren ikke kan sætte sine reserveringer på pause - fordi materiale allerede kan være på vej til brugeren. Dette er for at imødekomme bibliotekets behov for dage til at processere materiale klar til brugeren. Antallet af dage kan være forskelligt efter kommunernes behov.

Ved opsætning skal Redia have information om hvor mange dage I vurderer der skal afsættes til at processere materialer. Antal proces-dage indtastes i det skema, I får tilsendt efter jeres køb af Kø+.

Aktivt valg af interessedato ved bestemte DK5-grupper

Med Kø+ kan I vælge at gøre brug af modulet "DK5-grupper", hvor brugeren aktivt skal vælge en interesseperiode for materialer i særlige DK5-grupper. Interesseperioden sættes for at undgå at der sættes reserverede materialer frem, som ikke bliver afhentet.

DK5-grupperne, der for øjeblikket omfattes i modulet, er udvalgt fordi det er de DK5-grupper der oftest ikke bliver afhentet:

• 61. Medicin og Sundhedsvidenskab
  • 30. Samfundsvidenskaberne i alm.
  • 99. Personalhistorie. Genealogi
  • 64: Hjem og husholdning
  • 60: Teknik i alm.
  • 37: Uddannelse. Opdragelse. Undervisning. Folkeoplysning
  • 34: Lov og ret. Lovgivning

Hvis I vil aktivere modulet "DK5-grupper", indtastes det ligeledes i det skema, I får tilsendt efter jeres køb af Kø+.

Læs mere om Kø+.

Tilkøb funktionen til jeres bibliotek

Har I endnu ikke tilkøbt Kø+ eller All-in-One, kan I skrive til sales@redia.dk eller ringe på +45 70 20 11 30 for at høre mere om funktionen.