1. Forside
  2. Assist
  3. Opsæt appen til jeres bibliotek

OpenSearch profil

For at brugeren bl.a. kan foretage søgninger i Assist, skal vi have adgang til jeres OpenSearch profil.

Vælg den profil, som biblioteket har sat op i VIP-basen. OBS for at kunne give de samme resultater som Cicero, skal den samme eller tilsvarende profil anvendes i Assist.

Man kan se de aktuelle profiler i F2 – Søgning i feltet Søgeprofil.

Er man i tvivl om, hvad profilen dækker, eller ønsker at oprette en ny, sker det i VIP-basen således:

1. Gå til Netpunkt og log ind i VIP-basen: https://vip.dbc.dk/index.php (det er IKKE den samme kode som til netpunkt).
  2. Gå til J. Brøndprofiler og kig f.eks. på din OPAC-profil og se, om den er dækkende. Dvs. om I har aktiveret de baser, som I ønsker jeres ansatte skal kunne søge i.
  3. Ellers opret en ny profil og kald den f.eks. Assist og angiv det navn i formularen.