1. Forside
  2. Biblioteket-appen
  3. Markedsføring: Digitalt materiale

Nyeste videoer

Bevægelse tiltrækker manges opmærksomhed. Videoer er derfor meget anvendelige på skærme rundt på biblioteket, på hjemmeside eller de sociale medier, hvormed I kan give en bredere introduktion til funktionerne i Biblioteket-appen.

Videoerne findes i horisontale og vertikale versioner.

De kan også indlejres på jeres hjemmesider. Find vejledninger og indlejringskoder her.

Videoerne har for store filstørrelser til at blive lagt op på denne platform. Derfor findes de på Google Drive. Find dem alle her.

Hvis du har problemer med at få adgang til videoerne, send en anmodning, så sørger vi for at få dem sendt til dig.

Videoerne findes i horisontale og vertikale udgaver.

Links til de enkelte videoer:

Youtube fra november, 2018

Videoerne er nu også på Youtube.
Find dem her.