Søk

Du kan søke etter materialer i bibliotekets katalog ved å trykke på “Søk” i bunnmenyen.

1.3

Søk

Tastaturet aktiveres med et trykk i søkefeltet. Det er mulig å søke på titler, forfattere, emneord og tittelnummer.

Assist-NORSK-søg

Søketeksten kan slettes ved å trykke på krysset i søkefeltet, så blir det mulig å starte søket forfra. Tastaturet kan legges ned ved å trykke på “Avbryt” ved søkefeltet eller ved å trykke på skjermen.

Ønsker du å innsnevre søket ditt kan du gjøre det på selve søkeresultatet, der det er flere filtre tilgjengelige.

Les mer om filtreringen på søkeresultatet her.

Søkehistorikk

Dine tidligere søketermer lagres, slik at de raskt kan benyttes igjen. De vises på en lang liste når du åpner “Søk” med de nyeste søkene øverst. Du kan fjerne hele listen ved å trykke på “Fjern” eller fjerne et bestemt element ved å swipe til venstre.

Assist-NORSK-søg-)-søgehistorik