Lånerkort

Brugeren kan finde en digital udgave af sit lånerkort under "Min side" i bundmenuen.

Det kan scannes på bibliotekets selvbetjeningsløsninger som et alternativ til sygesikringsbevis eller lånerkort. Det kan desværre ikke garanteres, at stregkoden kan scannes på samtlige selvbetjeningsløsninger, da ikke alle stregkodelæsere er bygget til at scanne mobilskærme.

Appen genererer en stregkode, der indeholder brugerens CPR- eller lånernummer. Nummeret bliver ikke vist på skærmen og kan derfor kun læses af stregkodescannere.

Login-min-side.png      La_nerkort.png      La_nerkort2.png