1. Forside
  2. Biblioteket-appen
  3. Tilkøbsfunktion: Lån & Aflever

Montering af Bluetooth-Beacon

For at kunne bruge afleveringsfunktionen med Biblioteket-appen, skal I montere det bluetooth-beacon, der følger med i startpakken fra Redia, i jeres biblioteks afleveringsområde.

Bluetooth Beacon v1

Beacon’et giver via et bluetooth-signal brugerne adgang til funktionen “Aflever” i Biblioteket-appen. Brugerne kan kun aflevere deres materialer, når de er i nærheden af beacon’et, og derfor er det vigtigt, at du placerer beacon’et i midten af afleveringsområdet.

lån-og-aflever-illustration-V2

For at opnå det bedste signal placeres beacon’et enten:

• Højt oppe på en væg med frit udsyn (undgå helst ydervægge)
  • I loftet i midten af afleveringsområdet
  • Så højt som muligt på et møbel (f.eks. en reol).

Beacon'et kan monteres med en stærk velcro, som følger med i pakken, eller med skruer.

OBS: Det medfølgende velcro er et alternativ til søm og skruer for små og lette genstande.

For at opnå optimal klæbeevne børe tapen ikke anvendes på tekstiler, PVC, tapet, skallende maling eller sarte overflader. Monter altid den bløde del af tapen på den genstand som skal kunne fjernes.