1. Forside
  2. Biblioteket-appen
  3. Opsæt appen til jeres Bibliotek

Opsætning af brøndprofil i VIP-basen til appen

Det er ikke alle digitale ressourcer, der fungerer i app'en. For at fejlagtige poster ikke dukker op i søgningen anbefaler vi, at I opretter en særlig brøndprofil til app'en.

Bibliotekets katalog og Folkebiblioteker og Nationalbibliografi skal som minimum være slået til når brøndprofilen oprettes. Herudover skal I hakke de kilder af, der skal være aktive. Nedenstående kilder kan i øjeblikket slås til uden væsentlige fejl:

• eReolen
  • Litteratursiden
  • Den Store Danske
  • Historisk Atlas
  • Filmstriben - Man kommer her til posten i browseren, men man kommer ikke videre til filmen i Filmstribens app. Man kan heller ikke se filmen i browseren. Der arbejdes på forbedringer til dette.
  • Artikelbasens avisartikler med infomedialink. - Her er i øjeblikket en fejl, så man kun kan tilgå artiklen ved at trykke på 'Anmeldelser'. Men anmeldelser knyttet til materialerne bør virke.
  • e-kurser
  • Faktalink
  • Forfatterweb
  • eReolen Global
  • eReolen Global (Magasiner fra Overdrive)

Skift af brøndprofil

Justering af appens brøndprofil sker her:
https://vip.dbc.dk ved J: Brøndprofiler

Skift til appens brøndprofil her:

I brugerfladen for opsætning af appen, kan I skifte til den særlige brøndprofil I har oprettet. Find opsætningen her: https://biblioteket.redia.dk ved Søgemotor - Profil.