Logo-regler - hvordan skal det afleveres?

Hvis I skal have ændret jeres logo i Biblioteket-appen, skal I indsende en supportsag her på Redia Guide og vedhæfte det nye logo*. Herunder kan I læse om logo-reglerne:

Størrelse: Minimum 750 px højt

Filformat: Png

Farve: 1 farve og transparent baggrund

Bemærk!: Den samme farve er valgt til alle biblioteker, derfor kan logoet afleveres i en hvilken som helst farve. Alle farver vil blive transformeret til en grålig logo farve (se billederne af appen i artiklen).

Beskæring: ingen margin, dvs. 100% cropped

Eksempel - farve og transparens

Ved et flerfarvet logo uden transparens, vises logoet ikke korrekt. Sørg derfor altid for at tjekke at logoet har gennemsigtig baggrund.

Eksempel - beskæring

Evt. ekstra luft omkring et logo vil medføre at logoet får en forkert størrelse i app’en. Upload derfor altid version af logoet uden ekstra margin.