1. Forside
  2. Biblioteket-appen
  3. Opsæt appen til jeres Bibliotek

Kommuner som ikke har Drupal

De kommuner som har et andet CMS-system end Drupal, vil ikke kunne installere de moduler som appen trækker data fra. Derfor vil deres version af appen se en smule anderledes ud.

1. Åbningstider -> Kommunens Biblioteker skal inddatere manuelle åbningstider på , i stedet for at åbningstider bliver trukket automatisk fra et modul i Drupal .
  2. Nyheder og arrangementer -> Kommunens Biblioteker vil ikke være i stand til at vise Nyheder og Arrangementer på appen, da Nyheder og Arrangementer bliver trukket fra et modul i Drupal
  3. Materialekarruseller -> Kommunens Biblioteker vil ikke være i stand til at lave egne materialekarruseller, da denne funktionalitet er understøttet af et modul i Drupal. Derfor vil appen trække fra Århus Bibliotekers materialekarrusel og sortere listen ud fra den enkelte kommunes udvalg.