Hvordan skifter jeg til staging?

Hvis du skal teste, f.eks. i forbindelse med tilslutning af tilkøbsfunktioner, kan du have brug for at skifte til Staging.

Til iOS og Android

Det gøres nemt ved at vælge “Skift kommune” i appen. I stedet for at skrive en kommune på “Vælg kommune”-siden, skriver du blixen.

Det gælder både for iOS og Android fra version 3.4.0 af appen*.

På iOS dukker en menu op, hvor du kan vælge “Staging”.  Det er en god ide at genstarte app'en ("dræbe" og åbne igen) efter skiftet til staging (der kan ligge noget i cachen, hvis I tidligere har testet noget på staging).

blixen.png      Skift-staging.png

På Android kommer en besked om, at der er skiftet til staging. Vær OBS på, at det er nødvendigt at genstarte appen ("dræbe" og åbne den igen). Ellers slår skiftet ikke ordentlig igennem i appen.

Når du åbner appen op igen skal du vælge den kommune du tilhører. Under "Mere" kan du i nederste højre hjørne se, om du er på staging eller ej, samt hvilken version af appen du har.

OBS! Husk at skifte tilbage til Production, når du er færdig med at teste. Det gøres igen ved at skrive "blixen" på “Vælg kommune”-siden.

*På ældre versioner af appen end 3.4.0 skal du skrive gutenberg i stedet for blixen