1. Forside
  2. Biblioteket-appen
  3. Opsæt appen til jeres Bibliotek

Fanen: Nyheder og arrangementer

Step 1:

Før at en nyhed kan vises på appen, skal man klikke "show in mobile app" af under "Flag" (se billede). Der skal være minimum et event og en nyhed slået til som vist på billedet, før at step 2 kan gennemføres.

Step 2:

Der skal inddateres to URL'er på jeres på biblioteket.redia.dk for at få et grønt flueben:

URL til Nyheder:[jeres-domæne.dk]/ding-redia-rss/news

URL til Arrangementer: [jeres-domæne.dk]/ding-redia-rss/event

Step 3:

Hvis ikke I får et grønt flueben skyldes det en fejl i redia.biblioteket.dk inddateringsside. For at kontrollere om modulerne slår igennem kan I teste URL'erne ved at skrive dem i browservinduet og se om I får noget tekst retur. Se eksempel fra Greve biblioteker: