Kan man oprette sig som ny bruger?

Ja, man kan oprette sig som ny bruger via appens login-side, når man lige har hentet appen i App Store eller Google Play.

Nederst på siden trykker man på "opret biblioteksbruger", hvorefter der vises en mobil udgave af bibliotekets hjemmeside, hvor man kan oprette sig som bruger.

23/6-22: “Opret bruger” fjernes fra iOS

Grundet nye retningslinjer fra Apple, er vi nødt til (forhåbentligt midlertidigt) at fjerne “Opret biblioteksbruger”-knappen i Biblioteket-appen fra den 27/6 2022. Årsagen er, at Apple ikke tillader muligheden for at kunne oprette en bruger i en app, hvor man ikke samtidig har mulighed for at slette sin bruger. Vi er i gang med at undersøge mulighederne for at indføre et sted i appen, der informerer brugeren om, hvad de skal gøre, hvis de skulle ønske at slette deres biblioteksbruger. Indtil videre bevares “Opret biblioteksbruger” på Android-versionen.

Screenshot_2023-03-13-15-18-08-00_9cbb5c8ad51bfcd594225e9571d36667