Kan det indstilles, hvor længe døren holdes åben efter login?

Ja, det er muligt at bestemme tidsintervallet for, hvor længe døren holdes åben, når en bruger har logget sig ind.

Det kan justeres på de enkelte Access enheder, hvor maksimalværdien er 60 sekunder. Som udgangspunkt holdes døren åben i 15 sek.

Ønsker I at ændre tidsrummet, skal I kontakte Redia. Ændringen kræver genstart af adgangspanelet.