Hvorfor vises åbningstiderne ikke?

Hvis der i appen står LUKKET ved ét eller flere biblioteker, kan det skyldes, at ID nummeret ikke matcher Node id-nummeret på bibliotekssiden på hjemmesiden. Det kan skyldes, at I har fået en ny hjemmesideløsning eller lavet nye bibliotekssider.

Sådan sørger man for at appen kan lave den korrekte kobling til åbningstiderne:

• Log ind på CMS'et. Vælg en biblioteksside og tryk 'Redigér'.
  • Her får har du en URL, der ligner denne: https://biblioteket.dk/node/34/edit.
  • I dette eksempel vil det være 34, der hører til ved ID på biblioteket.redia.dk i fanen "Åbningstider og kontaktoplysninger".

Bemærk, at der kan gå op til 24 timer før ændringerne slår igennem på appen.