Hvorfor vises nyheder/arrangementer så grimt?

Når du opretter en nyhed eller et arrangement, som også bliver sendt til appen, så sker det ved hjælp af et RSS feed, der bliver genereret af CMS'et og importeret af appen. Formatet minder om html og gør brug af de samme tags som i html.

Der er flere html tags, som CMS'et automatisk laver, som så ligger i RSS feedet, som ikke kan forstås (korrekt) af appen.

Der er yderligere forklaring længere nede på siden ved 'HTML tags'

Midlertidig vejledning

Denne vejledning er kun midlertidig, da den ikke lever op til tilgængelighedskravene, som de fleste bibliotekers hjemmesider skal leve op til fra 23. september 2020.

Overskrifter
Brug fed skrift i stedet i 'Overskrift 2' og 'Overskrift 3'

Linjeskift
Brug 'Shift+Enter' i stedet for 'Enter'

Nyt afsnit
Brug 2x 'Shit+Enter' i stedet for 'Enter'

Layout uden grænser/Paragraphs

Hvis du opretter nyheder, der også skal vises i appen, er det vigtigt at være opmærksom på, at appen ikke kan håndtere andre paragraphs end text-paragraphs.

Brug kun denne til app:
Text paragraph - Svarer til det tidligere indholdsfelt.

Bemærk: "Text paragraph" er ikke det samme som "Text box paragraph".

Hvis du altså bruger nogle af de ikke-kompatible paragraphs, er det derfor vigtigt, at du hakker fluebenet ved 'Show in mobile app' fra, inden du gemmer nyheden.