Hvorfor er der en Scan-knap på mit iOS device men ikke på Android devices?

På Android devices kan vi holde devicets indbyggede NFC-scanner konstant aktiv ved de funktioner, som har behov for det. På iOS devices skal NFC-scanneren aktiveres af dig, og det er derfor nødvendigt med en “Scan”-knap på iOS, som du skal trykke på inden hver scanning. Det skyldes en teknisk begrænsning i iOS styresystemet.