Hvordan orienterer vi os i MobilePay-betalingerne?

Betalingerne foretaget med MobilePay i Biblioteket-appen bliver hver kvartal sendt fra Redia til jeres bibliotek.

Det sker først i måneden, hvor I også modtager en oversigt over betalinger foretaget med MobilePay i appen.

Modtageren af betalingsoversigten blev oplyst af bibliotekerne ved tilkøbet af funktionen. Ønsker I at ændre modtageren, kan I sende en anmodning via Redia Guide.

Derudover er det muligt at se betalingerne på Log

Her kan I søge en specifik betaling frem, se en oversigt over betalinger for en bestemt periode samt finde statistik. Login til Log er det samme, som I brugte ved konfiguration af appen.

Læs mere om Log.