Hvordan håndteres fjernlån i Biblioteket-appen?

Man kan reservere fjernlån gennem Biblioteket-appen.

Fjernlån kan også fornys gennem appen, men det understøttes ikke optimalt lige nu. Brugerne får ikke at vide, at fornyelsen er med forbehold, som de ellers gør på hjemmesiden.

Man kan altså komme til at forny, få en ny afleveringsdato en måned frem i tiden, og senere få ændret afleveringsdatoen. Dette kan ske efter FBS og appen har modtaget besked fra "Fjernlåns-biblioteket" om forholdene for det givne materiale.

Vi arbejder på at håndtere fjernlån mere hensigtsmæssigt i Biblioteket-appen.

Hvis I har funktionen "Viderelån", kan I læse mere om håndteringen af fjernlån her.