Hvor lang er interessedatoen på appen?

Når en bruger reserver et materiale i Biblioteket appen, sendes reservationen afsted til Cicero med en interessedato på 12 måneder (365 dage). Det vil sige, at hvis reserveringen ikke er blevet opfyldt efter et år, så vil reservationen forsvinde.

Interessedatoen på 12 måneder er valgt, da dette er standardværdien på DDB-CMS. Standardværdien på DDB-CMS kan ændres af bibliotekerne, og ligeledes kan brugerne på web også selv indstille deres interessedato.

Biblioteker der har tilkøbt Kø+ til appen, giver brugeren mulighed for at ændre interessedatoen når hun reserverer materiale. Desuden er særlige DK5 numre sat op til at brugeren aktivt skal vælge en interesseperiode, for at formindske antallet af uafhentede reserverede materialer.

Bemærk:

Interessedatoen blev ændret fra 6 måneder til 12 måneder den 15. marts 2021. Det betyder, at der vil være forskel på interessedatoen på reserveringer lavet før og efter denne dato.