Hvad er Wayfinding?

Wayfinding er en tilkøbsfunktion til Biblioteket-appen.

Funktionen gør det nemt for brugeren at finde rundt på Biblioteket. Her kan biblioteksbrugeren udforske biblioteket gennem overblikskortet eller finde materialer gennem “Find materialet”-funktionen i materialevisningen.

Wayfinding er en del af pakken All-in-One. Læs mere her.

Udforsk biblioteket

Kort over biblioteket kan findes på "Mere" siden i appens bundmenu. Her vælges punktet "Kort over bibliotekerne". Hvis der findes kort over flere biblioteksfilialer, vælges det ønskede fra listen.

På kortet kan brugeren danne sig et overblik over biblioteket og eventuelle interessepunkter. Dette kunne være “Reserveringer”, “Toiletter”, “Servicestation” eller andet. Brugeren se og skifte mellem bibliotekets eventuelle etager for at danne et overblik, eller de kan filtrere for at se bestemte interessepunkter.

Wayfinding1      wayf!      Wayfinding3

Find materiale

Hvis brugeren har fundet et materiale i appen som hun gerne vil finde, kan hun se placeringen for et bestemt materiale, ved at trykke på knappen "Find materialet" på materialevisningen (knappen vil være aktiv, hvis materialet er hjemme på biblioteket). Der ses nu en liste over biblioteker, der har materialet hjemme, hvor brugeren kan klikke “Vis på kort” på de filialer der er kortlagte. Materialets placering vises herefter på kortet over det valgte bibliotek.

find1      find2      find3

Hvis du ønsker at se hvordan Wayfinding fungerer i Biblioteket-appen, vil det være muligt at se ved at tilgå enten Køge Bibliotekerne, Aarhus Hovedbibliotek, Sønderborg Bibliotek eller Ballerup Bibliotek.

Wayfinding til dit bibliotek?

Hvis du ønsker at høre mere om Wayfinding eller All-in-One til dit bibliotek, er du meget velkommen til at skrive til sales@redia.dk eller ringe på +45 70 20 11 30