Hvad er kravene til brugernes devices?

Biblioteket-appen kræver følgende versioner af styresystemer på brugernes devices.

Android

Android 8 eller nyere.

iOS

iOS 14 eller nyere.

Hvis I skulle modtage henvendelser fra brugere, der oplever problemer på appen, bedes I spørge dem om, hvilken version af iOS eller Android de har på deres device.

Denne information vil hjælpe Redia i evt. fejlsøgning, og I vil i situationen kunne vejlede brugeren ved eksempelvis at foreslå dem en opdatering af styresystemet på deres device.