Hvad er Inspire?

Inspire er en digital plakat, der inviterer brugeren til at gå på opdagelse i nye læseoplevelser.

Biblioteket opsætter selv indhold og søgninger på Inspire. På den måde kan I vise det indhold, der er relevant for bibliotekets brugere. Via redaktionsværktøjet, Hubber, indsætter I selv bogforsider, billeder, video og tekst i skabelonen. I kan også selv vælge, om Inspire skal vises i høj- eller bredformat, alt efter hvad der passer til den digitale skærm, I ønsker at vise indholdet på.

Find spændende nye materialer

Den interaktive skærm gør det nemt at browse efter nye læseoplevelser. Her finder brugeren alle relevante detaljer om de udvalgte materialer.

Brugeren har mulighed for at:

• Søge inspiration på Inspires forside
  • Se detaljeret materialevisning
  • Reservere materialer
  • Sætte materialer på huskelisten
  • Se og tilgå relateret materiale

Inspire til dit bibliotek?

Hvis du ønsker at høre mere om Inspire til dit bibliotek, er du meget velkommen til at skrive til sales@redia.dk eller ringe på +45 70 20 11 30.