Huskeliste

På huskelisten kan brugeren lave en liste over de materialer, som hun finder interessante, men ikke ønsker at reservere lige nu. Eller som hun gerne vil huske til senere.

Tilføj materialer til huskelisten

Materialerne tilføjes listen fra materialevisningen. Ved forsidebilledet er et hjerte, som med et tryk bliver markeret, hvorefter materialet bliver føjet til huskelisten. Skal materialet fjernes fra listen igen, gøres det med endnu et tryk på hjertet.

huskeliste-hjerte                              huskeliste-hjerte      huskeliste-hjerte-fjern

Huskelisten ses under “Min side” i bundmenuen, hvor det også er muligt at fjerne flere materialer fra listen på én gang, via menuen øverst i højre hjørne. 

  minside     lånehis-prik-knap     huskeliste-prikmenu-åben

Synkronisering med hjemmeside

Hvis brugeren allerede har en huskeliste på bibliotekets hjemmeside, kan den synkroniseres med huskelisten i Biblioteket-appen. Så kan brugeren tilgå sine gemte materialer nemt og hurtigt på en samlet liste på tværs af app og hjemmeside. 

For at synkronisere huskelisten til appen skal brugeren logge ind på bibliotekets hjemmeside én gang efter opgradering af hjemmesiden (marts 2020). Dette er nødvendigt, da materialerne fra hjemmesiden først overførtes til den tværgående funktionalitet efter denne hjemmesideopgradering. Herefter vil de to huskelister synkronisere, så når brugeren tilføjer et materiale til huskelisten i appen, vil det også ses på listen på hjemmesiden og omvendt.