1. Forside
  2. Butler
  3. Opsæt Butler til jeres bibliotek

Find informationer om Moreinfo

For at Butler kan vise materialernes forsider, har vi brug for adgang til jeres Moreinfo-opsætning.

De oplysninger, vi har brug for, er de samme som I bruger til at logge ind i Netpunkt.

Hvis man er i tvivl om oplysningerne, kan de tjekkes i Cicero:

1. Gå til F7 – Serveropsætning.
  2. Se oplysningerne under:
    1. DBC - Brugernavn til login hos DBC Moreinfo.
    2. Gruppe til login hos DBC Moreinfo.
    3. Kodeord til login hos DBC Moreinfo (kodeordet er skjult, så der kan være behov for at finde det andetsteds).

Udfyld oplysningerne BrugernavnGruppe og Kodeord i formularen. Feltet version er udfyldt af leverandøren og afspejler den gældende version af Moreinfo.