1. Forside
  2. Biblioteket-appen
  3. Opsæt appen til jeres Bibliotek

Fanen: Bibliotekssystem

URL og ISIL

Find URL og ISIL i DDB CMS her:

admin -> config - >ding -> provider -> fbs (se billede)

Alle ISIL numrene kan findes her

Brugernavn og kode

Det er vigtigt, at der bliver lavet en særskilt bruger til appen, så det ikke er den samme  bruger, som bliver brugt til DDB CMS. Det er så man kan adskille app og CMS statistik i FBS' statistikmodul. Dette gælder f.eks. antal reserveringer, fornyelser og gebyrer.

Man opretter en ny bruger i "Ciceros F7 Sysadmin - Ekstern adgang", hvor man opretter en ny bruger med passende navn, adgangskode og rettigheder.

Sammenlign de 2 brugere – den til hjemmesiden og den til appen – de skal være konfigureret ens.

Herefter kan den nye bruger tastes ind ved Brugernavn og Kode.