Driftstatus beskeder

__________________________________________________________________

Onsdag den 13. marts 2024, kl. 09.15

Driftsproblemer med Biblioteket-appen, eReolen og Inspire

Vi oplever driftsproblemer med Biblioteket-appen, eReolen og Inspire.

Status: Kører igen som normalt kl. 13.40.

__________________________________________________________________

Tirsdag den 12. marts 2024, kl. 14.40

Fejl med login-funktionen i Biblioteket-appen, eReolen og Inspire

Der er i øjeblikket problemer med at logge ind i Biblioteket-appen, eReolen og Inspire. Vi arbejder på at løse fejlen hurtigst muligt.

Status: Fejlen er løst kl. 23.02.

__________________________________________________________________

Tirsdag den 2. januar 2024, kl. 07.34.

Fejl på Access, Assist og Butler

Påvirker: Access, Assist og Butler

Vi oplever fejl på flere funktioner på Access, Assist og Butler.

Status: Fejlen er løst på Access og Assist kl. 08.49. Fejlen på Butler er løst kl. 11.41.

__________________________________________________________________

Onsdag den 6. december 2023, kl. 06.15

Adgangspaneler fungerer ikke

Påvirker: Access

En fejl i vores backend gør, at Access ikke giver adgang til biblioteket, og displayet siger "Out of order".

Status: Fejlen er løst, og alle paneler burde fungere igen fra kl. 07.11.

______________________________________________________________

Onsdag den 6. december 2023, kl. 06.15

Adgangspaneler fungerer ikke

Påvirker: Access

En fejl i vores backend gør, at Access ikke giver adgang til biblioteket, og displayet siger "Out of order".

Status: Fejlen er løst, og alle paneler burde fungere igen fra kl. 07.11.

________________________________________________________________

Onsdag den 25. oktober 2023, kl. 07.44

Fejl på alle produkter

Påvirker: Biblioteket-appen, eReolen, Assist, Access, Butler, Poster, Inspire

En fejl i Cicero gør, at Redias produkter ikke modtager den korrekte data og derfor ikke fungerer normalt.

Status: Systematic har løst fejlen, og alle produkter fungerer igen normalt kl. 09.13.

________________________________________________________________

Tirsdag den 19. september 2023, kl. 09.55

Mange funktioner ude af drift på Biblioteket-appen og eReolen

Påvirker: Biblioteket-appen, eReolen

Vi oplever i øjeblikket problemer med de bagvedliggende systemer, der driver Biblioteket-appen og eReolen. Det betyder konkret, at de fleste funktioner i de to apps ikke fungerer, bl.a. Søgningen og Min side. I mellemtiden viser vi en servicemeddelelse ved opstart, så brugerne er informeret.

Status: Fejlen er løst, og de to apps fungerer igen normalt kl. 10.39.

________________________________________________________________

Fredag den 7. juni 2023, kl. 14.01

“Personaleknap” fungerer ikke korrekt

Påvirker: Access

I den seneste opdatering af Access har vi opdaget en kritisk fejl, som medfører, at deaktivering af personaleknappen ikke fungerer. Det vil sige, at selv om man deaktiverer personaleknappen, forbliver adgangspanelet i “aktiveret tilstand”, uanset hvad kalenderen er indstillet til.

Status: Fejlen er løst, og Access fungerer som normalt mandag den 10. juli 07.45.

________________________________________________________________

Torsdag den 11. maj 2023, kl. 11.56

Ingen lyd fra dørpaneler

Påvirker: Access

Vi oplever i øjeblikket, at flere af vores Access-systemer ikke afspiller lydmeddelelser i højttalerne, når biblioteket eksempelvis åbner, lukker eller skifter tilstand til selvbetjent bibliotek. Vi arbejder på at løse fejlen, men det er endnu uvist, hvornår lydene igen afspilles korrekt.

Alle andre funktioner i Access fungerer umiddelbart som normalt. Det vil sige, at dørene åbnes og lukkes som planlagt, og brugerne kan benytte deres lånerkort og kode til at komme ind i henhold til den kalender, der er opsat i Redia Admin.

Status: Alle Access-paneler fungerer optimalt igen kl. 13.12.

________________________________________________________________

Onsdag den 11. januar 2023, kl. 8.06

Problemer med opstart på Butler

Påvirker: Butler

Nogle Butler-enheder starter ikke op automatisk. Fejlen er sandsynligvis udledt af dagens opdatering af softwaren i Butler. Vi er i gang med at opstarte alle enhederne via fjernadgang. I skal derfor ikke foretage jer noget på biblioteket.

Status: Alle Butlere er i drift igen kl. 8.29.

________________________________________________________________

Onsdag den 14. december 2022, kl. 8.18

Problemer med opstart på Butler

Påvirker: Butler

Nogle Butler-enheder starter ikke op automatisk. Fejlen er sandsynligvis udledt af dagens opdatering af softwaren i Butler. Vi er i gang med at opstarte alle enhederne via fjernadgang. I skal derfor ikke foretage jer noget på biblioteket.

Status: Alle Butlere er i drift igen kl. 9.05.

________________________________________________________________

Onsdag den 30. november 2022, kl. 8.25

Problemer med opstart på Butler

Påvirker: Butler

Nogle Butler-enheder starter ikke op automatisk. Fejlen er sandsynligvis udledt af dagens opdatering af softwaren i Butler. Vi er i gang med at opstarte alle enhederne via fjernadgang. I skal derfor ikke foretage jer noget på biblioteket.

Status: Alle Butlere er i drift igen kl. 9.15.

________________________________________________________________

Fredag den 28. oktober 2022, kl. 08.37

Problemer med opstart og login på flere produkter

Påvirker: Biblioteket-appen, Butler, Access, Redia Admin, Assist

De fleste Butler kan ikke opstarte korrekt, men viser i stedet fejl 666. På øvrige produkter fungerer login ikke. Fejlen skyldes ustabilitet i FBS/Cicero.

Status: Løst fredag den 28. oktober 09.05

________________________________________________________________

Torsdag den 18. august 2022, kl. 16:00

Problemer med at betale med MobilePay

Påvirker: Biblioteket-appen

Der er opstået en fejl i MobilePay-betalingsmodulet, og der er derfor midlertidigt lukket ned for betaling med MobilePay fra appen.

Status: Løst torsdag den 18. august

________________________________________________________________

Mandag den 13. juni 2022, kl 8:00

Problemer med at se informationer på Min side

Påvirker: Biblioteket-appen, eReolen og eReolen GO!

Nogle brugere oplever i øjeblikket, at de ikke kan se informationer på Min Side. Vi arbejder på at finde årsagen til fejlen.

Kl. 14:00 - Vi har erfaret, at problemet skyltes en mindre serverfejl, som resulterede i, at nogle brugere har oplevet, at de ikke kunne tilgå informationer under Min side.

Kl. 16:00 - Vi har fået bekræftiget, at brugerne, der oplevede problemer med at tilgå informationer på Min side, godt kan tilgå dem igen. Vi har erfaret, at serverfejlen fandt sted 10.-12. juni og er gået i orden igen 13. juni.

Status: Løst mandag den 13. juni