1. Forside
  2. Biblioteket-appen
  3. Markedsføring: Digitalt materiale

Digital formidling 2020: Huskeliste

De digitale billeder fremhæver tre forskellige funktioner i Biblioteket-appen. Billederne er specielt lavet til digitale skærme rundt omkring på biblioteket og til brug på nettet.

OBS: De digitale billeder indeholder allerede tekst, de skal derfor ses som færdige plakater.
Vi anbefaler ikke, at I selv indsætter yderligere tekst henover billedet.

Billederne er tilføjet som PNG-filer nederst på siden. Du kan her vælge mellem downloads i forskellige formater.

Artikel om huskelisten:

Vi har gjort det nemt at dele nyheden om huskelisten på jeres hjemmeside. Du kan se den fulde tekst og lade dig inspirere her.

Gå til artiklen

Prøvevisning af billedemateriale:

Prøvevisning i format 1024x768

Filnavn til download: Plakat-Huskeliste_1024x768

Prøvevisning i format 1080x1920

Filnavn til download: Plakat-Huskeliste_1080x1920

Prøvevisning i 1920x1080

Filnavn til download: Plakat-Huskeliste_1920x1080