1. Forside
  2. Redia Admin
  3. Biblioteket-app konfiguration

Generel konfiguration

Redia Admin er et administrationsværktøj til Redias produkter. Læs mere om Redia Admin. Under "Generelt"  finder I generelle oplysninger, som gælder på tværs af alle jeres produkter.

Tilpas jeres funktioner og se statistik for Biblioteket-appen

I Redia Admin kan I bl.a. administrere biblioteket-appens tilkøbsfunktioner og se statistikken for brugernes aktivitet i appen:

• Vælg Biblioteket-appen under "Område" i menuen til venstre.

Nu kan I se to menupunkter i venstremenuen:

1) Konfiguration (hvor I kan tilpasse jeres funktioner i appen)

2) Drift (hvor I kan se statistikken for Biblioteket-appen)

Drift,-statistik

Rediger og tilpas jeres funktioner

Under "Konfiguration" kan I se en liste med de funktioner, I kan redigere og tilpasse i appen. De funktioner, I har adgang til, afhænger af, hvilke tilkøbsfunktioner I har aktiveret i appen.

For at redigere jeres funktioner i appen:

• skal I vælge den funktion, I ønsker at redigere
  • I kan nu se de forskellige tilpasningsmuligheder, I har.

Se statistik for Biblioteket-appen

Under "Drift" kan I finde punktet "Statistik". Her kan I se statistik for Biblioteket-appen i jeres kommune, samt nationale nøgletal. Læs mere om statistik her.

Få adgang til Redia Admin

For at få adgang til Redia Admin skal du kontakte dit biblioteks Administrator-bruger, som kan oprette dig som bruger. Hvis jeres bibliotek endnu ikke har en Administrator, kan I anmode om at blive oprettet ved at skrive til info@redia.dk