Plakat - Materiale

Overskrift: Denne overskrift er kun til intern brug og vises ikke på selve plakaten.

Overskrift, let typografi: Indsæt den øverste overskrift på plakaten.

Overskrift, fed typografi: Denne overskrift er plakatens blikfang.

Underoverskrift: Denne tekst skaleres efter antal af tegn. (NB: vises ikke, hvis I senere vælger det layout, der hedder “Stor overskrift”)

Medietype: Marker den type materiale du ønsker at præsentere. Afprøv altid i preview, for at sikre at billedet fungerer til animationen. Vælges ingen medietype, vises "bog" som standard.

Medie(r): Her tilføjes det billede, der skal vises på plakaten. Vælg et billede fra ”Mediearkivet” eller upload et nyt billede til ”Mediearkivet”. Ønsker du at vise en serie, skal du vælge/uploade 3 billeder af bog-covers i højeste opløsning. Designet kan bære max 3 billeder.

Splash: Her kan du tilføje en Splash-tekst til plakaten – denne skal være oprettet på forhånd. Se oprettelse af typen ”Plakat - Splash-tekst”

Sidefod: Tilføj evt. materialets placering på biblioteket.

Invertér grafik: Marker i boksen, hvis den sorte baggrund skal benyttes.

Layout: Marker hvilket layout du ønsker. Standard er hvid baggrund med alle overskrifter og underoverskrifter i brug.

Media - søgestreng (gælder ikke alle bibliotekssystemer): Indsæt den søgestreng du ønsker at bruge for at få vist de ønskede bogforsider. Indsættes en søgestreng ignoreres de angivne medier.

Varighed (sekunder): Angiv varighed i sekunder, >10 sek.

Format: kan bruges på både vertikale og horisontale skærme.

Husk at lægge indholdselementet i relevante kanaler i højre spalte under bjælken “Kanaler”. Hvis indholdet ikke placeres i en kanal, vises indholdet ikke på den digitale skærm.

Tjek at datoen i kalenderen stemmer overens med hvornår I ønsker at indholdet skal vises fra og til. Gem og udgiv plakaten.

Materiale

Har I brug for hjælp, kan I oprette en supportsag her, eller ringe til +45 70 20 11 30