Plakat - Kridttavle

“Plakat - Kridttavle” animerer teksten, så det ligner, den skrives på tavlen idét den visualiseres.

Overskrift: Tilføj den overskrift, der skal stå på den digitale plakat.

Tekst: Tilføj den tekst, der skal stå under overskriften. Du kan selv vælge om du vil stille teksten i midten eller langs højre/venstre margen.

Skrivehastighed: Angiv den hastighed teksten skal skrives med i sekunder. Standard er 0.1 sekund. Max indstilling er 1.0 - her animeres teksten ikke som om den skrives, men står klar fra start.

Varighed (sekunder): Angiv varighed i sekunder, >10 sek. for, hvor længe plakaten skal vises efter alt tekst er synlig på plakaten.

Format: kan bruges på både vertikale og horisontale skærme.

Husk at lægge indholdselementet i relevante kanaler i højre spalte under bjælken “Kanaler”. Hvis indholdet ikke placeres i en kanal, vises indholdet ikke på den digitale skærm.

Tjek at datoen i kalenderen stemmer overens med hvornår I ønsker at indholdet skal vises fra og til. Gem og udgiv plakaten.

Kridttavle

Har I brug for hjælp, kan I oprette en supportsag her, eller ringe til +45 70 20 11 30