1. Forside
  2. Butler
  3. Opsæt Butler til jeres bibliotek

Opret Cicero CMS bruger

For at virke korrekt, skal Butler have adgang til oplysninger i bibliotekssystemet. Det sker ved at biblioteket opretter en bruger til Butler i Cicero-klienten.

Adgangen bruges bl.a. til at sørge for, at slutbrugere kan logge ind og se lån, reserveringer og mellemværender. Derudover giver CMS-brugeren adgang til, at Butler kan vise beholdningsdata.

Følg disse trin for at oprette en CMS-bruger til Butler:

1. Gå til F7 – Ekstern Adgang.
  2. Aktivér radioknappen CMS brugere.
  3. Klik på +Opret CMS bruger yderst til højre.
  4. Udfyld felterne:
    1. Brugernavn (F.eks. Butler)
    2. Kodeord
    3. Gentag kodeord
    4. Adgang til lånere (Vælg de relevante filialer)
    5. Roller; her markeres Ekstern adgang
    6. Klik på Gem

Det er oplysningerne Brugernavn og Kodeord, der skal angives i formularen.