Notifikationer

Brugere kan i appen modtage beskeder fra biblioteket om, at bl.a. et materiale er klar til afhentning, at det snart skal afleveres, eller at lånet har overskredet afleveringsfristen.

Desuden er det med Kø+ funktionen muligt at minde brugerne om, at de har reserveret et materiale (muligvis for flere måneder siden) og bede dem tage stilling til deres interesse i materialet, inden det sættes på reserveringshylden.

Læs mere om Kø+

Push-notifikationer

Brugeren kan modtage servicemeddelelser fra biblioteket som push-notifikationer. Det forudsætter, at brugeren er logget ind og har tilladt appen at sende meddelelser. Push-notifikationerne kan slås til og fra i “Indstillinger” via Min side-ikonet i bundmenuen, se evt. Indstillinger

Login-min-side.png      Min-side.-Indstillinger.png      Push.png

Beskeder

Beskeder fra biblioteket kan ligeledes findes frem under "Min side" i bundmenuen. Beskederne fremgår her, uanset om brugeren modtager push-notifikationer eller ej.

Ulæste beskeder markeres med lyseblå baggrundsfarve, mens baggrundsfarven vil være hvid på de beskeder, som brugeren har trykket på.

Trykker man på en besked på listen, ledes man over til den relevante fane i Mine materialer, jf. Min side.

Beskeder fjernes efter 30 dage, jf. persondataloven.

Min-side.-Beskeder.png      Beskeder.png

Badge

En badge er en lille rød cirkel, som vises på app-ikonet og inde i appen for at indikere, at der er noget, som brugeren bør tage stilling til.

I appen vises en badge, når brugeren modtager en besked fra biblioteket. Tallet angiver, hvor mange ulæste beskeder, man har. Badgen forsvinder, når brugeren har set beskederne, dvs. har trykket på “Beskeder” under Min side.

Læs mere om, hvornår brugerne notificeres