Wayfinding

Wayfinding er en tilkjøpsfunksjon til Butler.

Med Wayfinding på Butler kan brukerne deres enkelt lokalisere et materiale og selv finne det på hyllen. Wayfinding gir brukeren mulighet til å se et materiales plassering på et innendørs kart over biblioteket og dermed enkelt navigere rundt for å finne det ønskede materialet.

Finn på hylla

På materialvisningen kan brukeren trykke på knappen “Finn på hylla”, så åpner kartet opp med en tydelig markering av hvor materialet befinner seg.

Butler-NORSK-Wayfinding

Under kartet ses plasseringsstien, som brukeren kan printe ut å ta med seg.

Kartet kan zoomes inn og ut med bruk av fingrene og flyttes rundt, f.eks. hvis brukeren ønsker å zoome inn på en bestemt plassering.

Butler-NORSK-Wayfinding---kort

Wayfinding til ditt bibliotek?

Hvis du ønsker å høre mer om Wayfinding til ditt bibliotek, så kontakt oss gjerne ved å skrive til sales@redia.dk eller ringe direkte på +45 70 20 11 30