Praktisk informasjon

Gi brukerne mulighet til lett og overskuelig å orientere seg om bibliotekets fasiliteter og reglement med funksjonen “Praktisk informasjon”. Funksjonen er med på å øke brukerens mulighet til selvhjelp og å gjøre tilgjengelig den informasjonen på biblioteket som brukeren etterspør.

Funksjonen aktiveres i Redia Admin hvor det er mulig å tilføye en knapp på Butlers startside. Knappen lenker til en url som dere selv bestemmer. Dere kan dermed selv vurdere hvilken informasjon som er relevant og etterspurt av brukerne deres.

Butler-NORSK-Praktisk-information

OBS: Når du setter opp funksjonen, må du kontakte Redia ved å opprette en supportsak.