Bestill til låner

Materialvisning og Mer info og eksemplarer kan materialet reserveres til låneren. Det gjøres med knappen “Bestill til låner”. Enhetens kamera blir da aktivert, slik at du kan scanne strekkoden på lånerens lånekort.

Assist-Norsk-Materialevisning---bestil-til-la_ner-knap.png     9.png

Låner søkt frem

Hvis du har foretatt et lånersøk under “Lånere” kan du reservere til denne låneren uten å skulle søke vedkommende frem igjen. Du kan også reservere til en annen låner.

Gjennomfør bestilling

Når låneren er funnet, kommer bestillingssiden der det står hvilket materiale og hvilken låner bestillingen gjelder, opp. Lånerens hentefilial vil være valgt på forhånd. Trykk på pilen ved siden av for å endre hentefilial*.

Assist-Norsk-Bestil-til-la_ner-_-info.png      Assist-Norsk-Bestil-til-la_ner-_-filial.png

Reserveringen gjennomføres med et trykk på “Reservér”.

Assist-Norsk-Bestil-til-la_ner---bestil-knap.png     Assist-Norsk-Bestil-til-la_ner---bekr_ftelse.png

*Avhengig av biblioteksystem.