Mere info og eksemplarer

Du får adgang til mere specifikke data og en eksemplaroversigt ved at navigere videre fra materialevisningen til “Mere info og eksemplarer”. Her kan du også reservere materialet til en låner.

Materialet fremstår med

• Forsidebillede, hvis der findes en digital forside, ellers ses en farvet rektangel med titel og forfatter.
  • Materialetype
  • Titel
  • Forfatter
  • Udgivelsesår
  • Faustnr.

Det er muligt at trykke på forfatternavnet og derved foretage en søgning på den pågældende forfatter. Du kan navigere tilbage til “Mere info og eksemplarer” på pilen i øverste venstre hjørne på søgeresultatet.

Assist-eksemplarvisning---forfatter-søg

Bestil til låner

Du kan reservere materialet til låner på “Bestil til låner”-knappen. Stregkoden på lånerkortet  scannes med enhedens kamera, hvorefter bestillingssiden åbner med mulighed for at skifte afhentningsfilial og bekræfte reserveringen.

Assist-Mere-info-og-eksemplarer---bestil-til-la_ner-knap.png     2.png

Læs mere om Bestil til låner

Tilgængelighed og antal reserveringer

Antallet af eksemplarer og ledige fremgår også, så det er muligt at se antallet af ledige i forhold til det samlede antal eksemplarer. En grøn prik viser, at der findes mindst et ledigt eksemplar, mens en rød prik afslører, at alle eksemplarer er utilgængelige.

Endvidere vises antallet af reserveringer på materialet. Låneren kan dermed orienteres om længden på reserveringskøen, inden en eventuel bestilling af materialet gennemføres.

Om udgivelsen

Under “Om udgivelsen” fremgår specifikke metadata. De kan variere alt efter hvilken materialetype, materialet er. På f.eks. bøger vises blandt andet ISBN, sideantal og forlag. Dataen er defineret af bibliotekssystemet.

Eksemplarer

Samtlige eksemplarer af materialet fremtræder på en liste. Ved hvert eksemplar er oplyst tilhørende bibliotek, materialenummer samt dens placering. Derudover indikerer en grøn prik, at eksemplaret er hjemme på den filial, det tilhører. Er eksemplaret utilgængeligt, vises en rød prik.

Tidsskrifter

For tidsskrifter vises data og tilgængelighed for den udgave, som blev valgt på materialevisningen. Det vil således også være den udgave, som eventuelt bestilles til en låner.

Assist-mere-info-og-eksemplarer---tidsskrifter

Det er muligt at vælge en anden udgave ved at vælge en anden årgang og/eller nummer. Til dette er der to dropdown felter:

• Årgang
    • For hver årgang er vist antallet af numre
  • Nummer
    • Tilgængeligheden er vist ved hvert nummer
    • Findes der kun et nummer for en årgang, vælges det automatisk

Assist-mere-info-og-eksemplarer---tidsskrifter-årgang     Assist-mere-info-og-eksemplarer---tidsskrifter-nummer

Eksemplarlisten viser også kun eksemplarerne for den valgte udgave.

Antallet af reserveringer opdaterer sig ikke.

Eksemplarvisning

Du kan trykke på et eksemplar på listen og komme videre til eksemplarvisningen. Her er der metadata for det specifikke eksemplar.