Mere

Menupunktet "Mere" i bundmenuen giver adgang til en række informationer om brugerens bibliotek samt mulighed for at kontakte biblioteket eller skifte kommune, hvis det ønskes.

                              mere1.png      mere-med-kort

Åbningstider

“Åbningstider” viser dagens åbningstider samt bibliotekets adresse. Hvis brugeren er logget ind, er det åbningstiderne for det valgte afhentningssted, der fremgår. Hvis ikke gælder de for kommunens hovedbibliotek.

Det er muligt at se åbningstider for andre dage ved at trykke på pilen ved siden af datoen. 

                              mere3.png      mere4.png

Åbningstider for alle kommunens filialer kommer frem ved at trykke på “Andre åbningstider”. Herefter vises en liste over alle kommunens biblioteker. Et grøn punkt ud for filialen viser, at den pågældende filial har åbent nu. Et rødt punkt indikerer derimod, at filialen er lukket nu. Filialens specifikke åbningstider ses ved at trykke på den.

                              mere5.png      mere6.png

Kontaktinformationer

Ved at trykke på “Kontaktinformationer” kommer en liste over alle kommunens filialer. Trykker man på en filial, er det muligt at kontakte biblioteket enten på e-mail eller telefonopkald samt at få vist vej dertil.

                              mere7.png      mere8.png

Kort over bibliotekerne

Wayfinding-modulet til appen giver brugeren et overblik over biblioteket, og gør det nemt for brugeren at finde rundt. Det forudsætter dog, at biblioteket har valgt at tilføje denne funktion. Gennem Wayfinding-funktionen kan brugeren danne sig et overblik over biblioteket og eventuelle interessepunkter samt se placeringen af et specifik materiale, se evt. Materialevisning

Med et tryk på “Kort over bibliotekerne” kommer en liste frem over de filialer i kommunen, som er blevet kortlagt. Dernæst vises et kort over biblioteket, hvor det er muligt for brugeren at navigere rundt på biblioteket og orientere sig om eventuelle interessepunkter. 

                              mere13.png      wayf!

Det er muligt at filtrere interessepunkterne, så det er let at finde vej til det, som brugeren søger.

                              filtermarkering      mere16.png

Biblioteker med flere etager har et kort over hver etage, hvorfor det er muligt at skifte mellem etagerne i venstre side. 

etagemarkering

Brugere, der har valgt en kommune, som ikke har tilkøbt Wayfinding-modulet, vil ikke se punktet “Kort over bibliotekerne”.

Læs mere om Wayfinding

Skift kommune

Under "Mere" er det ligeledes muligt for brugeren at skifte kommune, således at brugeren kan tilgå andre kommuners informationer via appen, se evt. Vælg kommune

  mere18.png      mere19.png      mere20.png