Log ind

For at få adgang til Redia Admin, skal du logge ind med e-mail og adgangskode.

På Redia Admins startside har du udover login også mulighed for at læse mere om alle Redias produkter ved at navigere til Redia Guide.

Redia-login

Bibliotekets Administrator kan oprette brugere, som derefter får tilsendt en e-mail med et link, hvor vedkommende accepterer invitationen og opretter et password.

Læs mere om oprettelse af brugere

Log ud

I øverste højre hjørne kan du logge ud ved at trykke på dit brugernavn.

Log-ud